På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Unge Ferrari og NINV

Vi fyller på med spennende, unge artister til Pollenkonserten lørdag 29. juli. Det skal bli litt av et party! Unge Ferrari er en av de mest omtalte og spennende unge artistene i Norge de siste to åra og Nina Ugland aka NINV er en opplevelse.

Unge Ferrari
er virkelig en av de mest spennende artistene vi har sett her til lands de siste årene! Debutalbumet «Til Mine Venner» kom ut i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Samme år ble han også nominert til ‘årets nykommer’ under P3 Gull.
.......
Bak det temmelig spesielle navnet, kalt ”Norges kuleste artistnavn”, skjuler den unge rapperen Stig J. Haugen fra Hamar seg. Ikke bare navnet spesielt, den unge mannen er også spesiell, og litt mystisk. Unge Ferrari vokste opp med alt fra Craig David, Britney Spears og Usher til G-Unit i CD-spilleren, og ønsker med sin musikk å ta med lytterne høyt og langt ut i verdensrommet ved å kombinere futuristiske 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom pop og hiphop. Singlene “Hvis Du Vil”, «Vanilje» og «Lianer» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler i hele år, og han er også gjesteartist på Arif sin kritikerroste debutplate “HighEnd / Asfalt».
.....
I løpet av 2016 har Unge Ferrari vært ute på en omfattende nordisk turné, spilt på en haug med norske festivaler, samt supportet den svenske rap-stjernen Silvana Imam på sin turné. Nylig gav han også ut EPen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N.» sammen med Tomine Harket, til stående ovasjoner fra kritikere og fans. Siden deres første samarbeid med hitsingelen «Hvis Du Vil» i 2015 har det vært åpenbart at Tomine Harket og Unge Ferrari har en helt unik kjemi, og «Nostalgi 3 millioner» har fått tung radiorotasjon på både NRK P3 og NRK P1, generert streamingtall i millionklassen. Nylig ble den også nominert til årets låt på P3 Gull.
H.E.V.N tour har solgt over all forventning, og Unge Ferrari kommer med flere låter på nyåret også. Flere klubber og festivaler får besøk i 2017.
.......
Og 29. juli står han i Pollen! Vi tipper sammenstimling foran scenen..
.......
Nina Ugland aka NINV
er en svært talentfull ung artist fra Kristiansand. Hun vant Canal Streets talentscene i 2015 og fortsetter å imponere. Med sitt band spiller hun drivende, flagrende og vakker pop. Stemmen er noe helt for seg selv, virkelig bra! En må bare la seg imponere og føre med i Ninas eget univers. Hun står allerede fram som en helstøpt artist, og med et band som gjør langt mer ut av seg enn å bare backe en strålende vokalist. For Nina ER strålende – hun har en stemme med plenty av særpreg og stort register. Hun har en myk og varm klang i stemmen, samtidig som hun har full kontroll. En strek utstråling, og med en dramatisk framførelse. Dette er en fin blanding av pop, elektronika og indie, og Nina skriv tekstene sjølv. NINV åpner Pollenkonserten!
.......
POLLENKONSERTEN
På bakgrunn av fjorårets store suksess viderefører Canal Street POLLENKONSERTEN på andre året. Vi har fått grønt lys av myndigheter og våre samarbeidspartnere blant restaurantene rundt Pollen – og ikke minst Arendal Havnevesen, som gjorde en helt nødvendig jobb med å tømme og stenge Pollen for båter.
Vi planlegger derfor en enda større satsing mot et ungt publikum og kan love en folkefest uten like. Samtidig skal de voksne også få mer relevant program, så vi videreutvikler konserten i Pollen på en spennende måte og gleder oss noe voldsomt! Nye artister til konserten slippes i ukene framover.Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: